Infodromio Software Lab, Νέα εποχή

Αγαπητοί πελάτες,

Το άρθρο αυτό, αφορά στην ενημέρωσή σας, για την αλλαγή του τρόπου διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας μας, Infodromio Software Lab, η οποία, μέχρι την 31 Αυγούστου 2023, γίνονταν μέσω του επίσημου αντιπροσώπου μας PK Data, μέσα από μία καλή και πολυετή συνεργασία.

Αυτή η συνεργασία, έκανε τον κύκλο της και ολοκληρώθηκε, λύθηκε οριστικά και πλέον η εταιρία μας, Infodromio Software Lab,  εκτός από δημιουργός και κατασκευαστής, είναι και ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων περνώντας σε μία νέα εποχή.

Η υποστήριξη των προϊόντων μας, γίνεται πλέον αποκλειστικά και μόνο από εμάς, όπως άλλωστε συμβαίνει ήδη με τους περισσότερους από τους πελάτες μας, που είχαν πάντοτε και εξακολουθούν να έχουν άμεση επικοινωνία μαζί μας, γνωρίζοντας όλους μας με τα μικρά μας ονόματα.

Το γεγονός αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα, δεδομένου του ότι, η υποστήριξη των υπηρεσιών σας, θα  γίνεται απ’ ευθείας από τον ίδιο τον κατασκευαστή του λογισμικού, που το παράγει με δικούς του πόρους, εδώ και πολλά χρόνια, απλοποιώντας και συντομεύοντας την διαδικασία support και επικοινωνίας.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε, ότι, αν διατηρείτε σύμβαση με τον πρώην αντιπρόσωπό μας, θα πρέπει να διακοπεί και να γίνει νέα σύμβαση, μεταξύ της εταιρίας σας και του Infodromio Software Lab, απ’ ευθείας.

Οι ενεργές σας υπηρεσίες θα εξακολουθήσουν να ισχύουν, ενώ οι αναβαθμίσεις και η υποστήριξη των εφαρμογών μας θα παρέχονται διαρκώς και απρόσκοπτα, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Απεναντίας, σας παρέχουμε 10% έκπτωση, σε όλες σας τις υπηρεσίες, που υπερβαίνουν το ποσόν των 1.000€/έτος συνολικά, για την επόμενη ανανέωσή σας, ενώ σας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία HUB αν διαθέτετε δίκτυο συνεργατών.

Οφείλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι η εταιρία μας, Infodromio Software Lab, περνάει σε μία νέα εποχή, με εντελώς νέα προϊόντα σχεδιασμένα εξ’ αρχής από την ομάδα μας.

Η έκδοση 4 της νέας μας πλατφόρμας, με το πανίσχυρο AUTOMATION, με όλα τα υποπροϊόντα της (PRO, ULTIMATE, B2C, myAccount) και σε συνδυασμό με την εντελώς νέα ριζοσπαστική  και καινοτόμο υπηρεσία INFODROMIO HUB, ήρθε για να αλλάξει το τοπίο και να δώσει προστιθέμενη αξία στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαμεσολάβησης, με πελατοκεντρική διαχείριση και στροφή προς την εξυπηρέτηση τόσο των καταναλωτών, όσο και του δικτύου διανομής ασφαλιστικών προϊόντων.

Στο εργαστήριό μας, το οποίο διευρύνεται από developers, νέους και με πολύ όρεξη για εργασία, εκπαιδευμένους στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πλήθος από νέες δυνατότητες και καινοτομίες.

Έτσι, στο αμέσως επόμενο διάστημα, για την έκδοση 4 της νέας μας πλατφόρμας
(4ο τρίμηνο 2023 και μέχρι 31/12/2023):

  • Θα γνωρίσετε την Ασφάλιση κατοικίας, έτσι όπως δεν την έχετε δει μέχρι τώρα, με όλες τις εταιρίες που την διαθέτουν, με συγκριτικούς πίνακες και analytics για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας.
  • H Ασφάλιση κατοικίας εισάγεται και στο B2C (eShop), έτσι ώστε να μπορείτε μέσω του Automation (πχ σε ένα ειδοποιητήριο αυτοκινήτου), να οδηγείτε τον πελάτη σας σε στην εφαρμογή B2C για προσφορά ασφάλισης κατοικίας.

Αμέσως μετά: (1ο εξάμηνο του 2024)

  • Αναβάθμιση όλων των κλάδων, στα πρότυπα του κλάδου αυτοκινήτου και πυρός και εισαγωγή σκαφών και ταξιδιωτικής στο B2C (eShop)
  • Περαιτέρω ενίσχυση analytics για αξιολόγηση συνεργατών.
  • Το πρώτο native App για φορητές συσκευές (iOS και Android) από το Infodromio Software Lab.

(2ο εξάμηνο 2024)

  • CRM για συνεργάτες (εργαλεία επιθεώρησης πωλήσεων)
  • CRM για πελάτες (issue tracking)
  • Εργαλεία για τον σχεδιασμό καμπάνιας και διαχείρισης στόχων δικτύου συνεργατών.

Η εκπαίδευσή σας στην έκδοση 4 της νέας μας πλατφόρμας, θα ξεκινήσει από 1/10/2023 με οργανωμένα webinars ενώ η συμμετοχή σας σε αυτά θα είναι  δωρεάν.

Συνεχίζουμε με όρεξη και δύναμη.

Με πολύ μεγάλη μας χαρά, θα λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, είτε αφορά σε θέματα εμπορικά, είτε στα νέα μας προϊόντα, μέσω τηλεφώνου 2109416661 (κα Φωλιά, κα Ντινενή) ή με συνάντηση κατ’ ιδίαν μαζί μας για να συζητήσουμε, οτιδήποτε σας απασχολεί στην νέα τάξη πραγμάτων.

Ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση

Σταύρος Βαλσάμης