Η ομάδα μας

Η πραγματική δημιουργικότητα γεννιέται όταν τολμάς και επιμένεις να ρισκάρεις. Όταν έχεις όραμα και όταν αναβαθμίζεις το κοινότυπο, διαφοροποιείς το κατεστημένο για να φτάσεις πρώτος, ανοίγοντας το δρόμο για έναν προορισμό που ακόμη δεν έχει φτάσει κανείς. Η ομάδα μας αποτελείται από ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και πάθος για την τεχνολογία.

Η δουλειά μας είναι, να προλαβαίνουμε όλες τις νέες επιταγές της τεχνολογίας στο λογισμικό και να τις εφαρμόζουμε στο δικά μας προϊόντα  προκειμένου το Infodromio Software Lab, να διαθέτει πάντοτε τις πιο προηγμένες και καινοτόμες λύσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες που επιβάλει η νέα ψηφιακή πραγματικότητα, η νέα ψηφιακή εποχή, με απεριόριστο μεράκι, με αγάπη για αυτό που κάνουμε, αλλά και με το ρίσκο που παίρνει κάθε ριζοσπαστική καινοτομία αφήνοντας χώρο σε προϊόντα σκιές.

Η Ομάδα μας πλέον απέκτησε το δικό της εμπορικό τμήμα και τμήμα πωλήσεων και θα είναι πάντα εδώ για να δίνει λύσεις στον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Εργαζόμαστε σκληρά για να παραδώσουμε στην νέα γενιά, Gen Z, ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, έτσι ώστε να μπορεί  ο κλάδος να κερδίζει νέους επαγγελματίες, με νέες ιδέες και νέα προοπτική.

Εμείς χτίζουμε τα εργαλεία, εσείς χτίζετε το μέλλον.

Σταύρος Βαλσάμης
Σταύρος Βαλσάμης

Founder, Software Architect

Ηρακλής Στάμου
Ηρακλής Στάμου

Senior Back End Developer

Γιώργος Βαλσάμης
Γιώργος Βαλσάμης

Junior Developer (Φοιτητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών)

Βιολέττα Αποστολοπούλου
Βιολέττα Αποστολοπούλου

CO Founder, Accounting manager

Φίλιππος Ντινενής
Φίλιππος Ντινενής

Senior Full stack Developer

Αριστέα Βαλσάμη
Αριστέα Βαλσάμη

Accounting assistant (Φοιτήτρια Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων)

Δήμητρα Φωλιά
Δήμητρα Φωλιά

Senior Developer

Μαρία Ντινενή
Μαρία Ντινενή

Customer Digital marketing, Customer Support

Ευριπίδης Σταμούλης
Ευριπίδης Σταμούλης

Junior Developer