Αναβάθμιση Πωλήσεων με HERMES B2C
Ενσωματώστε το HERMES στο website σας και αποκτήστε μια ολοκληρωμένη λύση διαδικτυακής παρουσίας, αυτοματοποιώντας τις πωλήσεις σας και την εξυπηρέτηση των πελατών σας με το δυνατότερο σύστημα e-Commerce στην ασφαλιστική αγορά, και δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να ασφαλίσουν το όχημά τους από την άνεση του υπολογιστή τους.

Πολλές εταιρείες είναι πρόθυμες να αναλάβουν την υλοποίηση του website σας, αλλά πόσες μπορούν πραγματικά να ισχυριστούν ότι γνωρίζουν τον κλάδο της ασφάλισης το ίδιο καλά με εμάς; Με το HERMES B2C, έχετε την εγγύηση ότι θα παραλάβετε ένα website που θα καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες σας, όποιες κι αν είναι αυτές.

Το HERMES B2C έχει υλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνεργάζεται άψογα με το πλέον διαδεδομένο και εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στον κόσμο, το WordPress. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία σχεδιάστηκε για να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη λύση διαδικτυακής παρουσίας και online πωλήσεων (B2C), είτε αυτές αφορούν μεγάλες μεσιτικές επιχειρήσεις, είτε ανεξάρτητους διαμεσολαβητές.

Το website σας συνδέεται με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο HERMES και ανακτά σε πραγματικό χρόνο τις οικονομικότερες προσφορές από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε. Τα βήματα που ακολουθεί ο επισκέπτης καταγράφονται με λεπτομέρεια και το HERMES σας ενημερώνει αναλόγως, μειώνοντας έτσι τις διαδικασίες που πρέπει να κάνετε εσείς και το κόστος που αυτές επιφέρουν στην επιχείρησή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνεχίσετε να δουλεύετε ακριβώς όπως και προηγουμένως, αφήνοντας το HERMES να αναλάβει το κόστος της ενσωμάτωσης των ηλεκτρονικών σας πωλήσεων στο back office της επιχείρησής σας.